Rita Daniels nagy cicik, bikini és a játékszer

Rita Daniels

 Rita Daniels nagy cicik, bikini és a játékszer

Nincs sok 70 év körüli nő, aki merné viselni az a fajta szűkös, felfedő bikinit, amelyet Rita Daniels visel ezeken a képeken, de még egyszer: nincs sok olyan 70 év körüli nő, amelynek teste Ritához hasonló. Rita azóta a MILF és a GILF pornó szupersztárja, mióta 2010 elején először vetkőzött le a kamerák előtt, és mutatta meg magát teljesen meztelenül. Ez mindenképpen a nagyszerű dolgok jele volt, amikor Rita az első videóinterjújában megetette a punciját. Éhes volt a szexre.

Akkor azt írtuk: “Most, a teljes nyilvánosság előtt beismerjük, hogy Rita az egyik legforróbb, legszexisebb nő, aki valaha megjelent a weboldalon. Imádja a nagy ciciket és a borotvált puncit is. Élvezi, hogy beszélgetés közben ujjazza a punciját  három ujjával.

Rita akkor kezdte a pályafutását, amikor 60 éves volt, és mind a mai napig aktív pedig már 70 éves is elmúlt.

Rita Danielsről

Rita Daniels pornósztár az Egyesült Államokból. 2010-01-28 óta szerepel a FreeOnes-on, és jelenleg a # 2582-es helyen áll. Jelenleg 12 galéria link és 7 videó van a saját FreeOnes rovatában. Pályafutása során olyan oldalakkal dolgozott együtt, mint a Porn Mega Load , Claudia Marie , a Devils Film . Nyilvántartásaink azt mutatják, hogy Rita Daniels jelenleg aktív, ami azt jelenti, hogy még mindig filmeket készít, élő műsorokat készít és / vagy fotózásokkal készül.

A fotózásra Rita kertjében került sor.

A fotózáson jelen volt Rita, valamint  néhány barátja, és persze a fotós, és néhány segítő is.

Az eredeti képeket itt nézheted meg

További portfólió oldalak

© 2022 - PLATINUM MODELL - Minden jog fenntartva

Beléphetsz a Facebook fiókoddal

vagy    

Forgot your details?

Create Account