Harley Jameson A legbájosabb Modell

Harley Jameson

Harley 18 éves kora óta dolgozik a Felnőtt modell szakmában, ám még most, 2021-ben is csak 23 éves.

Nézze meg a karosszériát a Harley-n!
Ő tüzes és ezt tudja is – ami jó dolog, mert szereti a sokat megmutató ruhákat.

“Szeretem megmutatni a hasam és a lábaimat. Nos, mindent szeretnék megmutatni. Általában rövid nadrágban vagy mini szoknyában fogsz látni.”

Harley Te Exhibicionista vagy?

Soha nem gondoltam így még, de szeretem, ha észrevesznek. Szeretem, amikor a srácok megnéznek. Egyszer elkaptam a bátyám barátját, aki utánam kémkedett, miközben a hálószobámban maszturbáltam, és ez igazán bekapcsolta. Még mindig azon gondolkodom, hogyan képes engem meglesni, valahányszor maszturbálok, ami engem nagyon felizgat. Szóval igen, azt hiszem, mondhatni, hogy exhibicionista vagyok.

Szexeltél már mások előtt nyilvánosan?

“Igen. Egy lánnyal voltam, egy épület mögött. Kinyaltam és ujjaztam a punciját, mint egy mániákus. Aztán az ánuszát nyaltam körbe, miközben simogattam a csiklóját, és végül tele spriccelt mindent. Rendkívüli volt.

Harleyt az otthonában látogattuk meg a fotózás helyszíneként ezt kérte. Egész idő alatt nagyon bájos volt, segítőkész, és egyben izgatott is. A fotózás végére annyira felizgatta magát, hogy amikor a közeli képeket készítettük, többször is elélvezett.

Az eseményen csak egy fotós és az ő segédje volt jelen, valamint Harley barátnője, aki még nem modell, így nem is mutatkozott a képeken,

Az eredeti képeket itt nézheted meg

További portfólió oldalak

© 2022 - PLATINUM MODELL - Minden jog fenntartva

Beléphetsz a Facebook fiókoddal

vagy    

Forgot your details?

Create Account