Elle és Hayden Speciális sütije

Elle és Hayden

Elle és Hayden Nem mindennapi páros

Hayden: Elle és én nem vagyunk teljesen lezbik, de nagyon szeretjük nyalni egymás punciját. Szeretem a vörös hajúakat, és szerintem ő nagyon gyönyörű. Amikor ránézek, meg akarom csókolni, megérinteni és megkóstolni.

Elle: Hayden és én ugyanabban a pékségben dolgozunk, és néha a tulajdonos egyedül enged minket bezárni. Azok az éjszakák a legkedveltebbek, mert megesszük a megmaradt sütiket, amelyek nem adtak el, és megesszük egymást is.

Hayden: Beszéltünk arról, hogy egy srácot hozzunk be harmadiknak. Csak meg kell győződnöm arról, hogy ő nem fog disznólkodni Elle-el, és rengeteg időm lesz arra, hogy megegyem a punciját.

Elle: Nem kell aggódnod emiatt. Gondoskodom róla, hogy a hosszú, és kemény fasz majd téged eléggé lefoglal,  hogy hosszan nyalhasd a puncimat.

Elle Alexandráról

Elle Alexandra felnőtt modell az Egyesült Államokból. 2011-05-15 óta szerepel a FreeOnes-en, és jelenleg a 844. helyen áll. Jelenleg 13 galéria linkje és 43 videó van a saját FreeOnes rovatában. Pályafutása során olyan oldalakkal dolgozott együtt, mint a Bang Bros , a Hot Babes 4K , a Nubiles . Nyilvántartásaink szerint Elle Alexandra jelenleg aktív, ami azt jelenti, hogy még mindig filmeket készít, élő műsorokat készít és / vagy fotózásokkal készül.

A fotózásra egy olyan műtermet választottunk, ahol a konyha rendelkezésre állt. Mindkét lány nagyon bájos volt, segítőkész, és egyben izgatott is.

A fotózáson jelen volt Elle és Hayden, valamint  néhány barátjuk, és persze a fotós, és néhány segítő is.

Az eredeti képeket itt nézheted meg

További portfólió oldalak

© 2022 - PLATINUM MODELL - Minden jog fenntartva

Beléphetsz a Facebook fiókoddal

vagy    

Forgot your details?

Create Account