Allie Addison a teljesen lapos csaj

Allie Addison

Az idősebb nővéremnek nagy mellei vannak, én teljesen lapos vagyok. Mindig féltékeny voltam rá, amíg egy barátja fel nem figyelt rám.

Rajtakapott, amikor kitömtem a melltartómat, ami miatt eleinte annyira zavarban voltam. De ő elmondta, milyen szexinek gondolja a kis ciciket. Észrevettem, hogy kidudorodik a nadrágja, aztán pedig ráborult a kis cicimre, és szopni kezdte őket!

Hirtelen nem törődtem azzal, hogy lapos vagyok. Ő szopta a mellbimbóimat, amit nagyon élveztem. Szóval én meg rábuktam a farkára és azt szoptam, és addig lovagoltam rajta, amíg el nem élveztünk mindketten.

Allie Addisonról

Allie pornósztár az Egyesült Államokból. 2019-06-28 óta szerepel a FreeOnes-on, és jelenleg a # 322-es ranglistán szerepel. Jelenleg 14 galéria linkje és 35 videó van a saját FreeOnes rovatában. Pályafutása során olyan oldalakkal dolgozott, mint a Hookup Hotshot , a Hot Crazy Mess , a Porn Mega Load . Nyilvántartásaink szerint Allie jelenleg aktív, ami azt jelenti, hogy még mindig filmeket készít, élő műsorokat készít és / vagy fotózásokkal készül.

A fotózásra Robby Echo lakását választottunk

A fotózáson jelen volt Allie Addison és Robby Echo,  és persze a fotós, és néhány segítő is.

Az eredeti képeket itt nézheted meg

További portfólió oldalak

© 2022 - PLATINUM MODELL - Minden jog fenntartva

Beléphetsz a Facebook fiókoddal

vagy    

Forgot your details?

Create Account