Addison Bound a gyömbér csodás íze

Addison Bound

Ilyen mosollyal és ilyen mellekkel a farkad kőkemény lesz. Addison Bound visszatért a legújabb nagyszerû, csipetnyi és cicás kötekedõ show-jához, és nem izgulhatnánk jobban. Új kedvenc HH méretű melltartóval Gyömbérünk sem örülhetett jobban a visszatérésének. De Addison mindig pezsgő és boldog. Ez az egyik legjobb dolog vele kapcsolatban. Főleg, hogy ez a dolog a legjobban a cicik megmutatásával jár.

“Mindig is a mellű lányként ismertek” – mondta nekünk Addison. “A nagy mellűség a családomban általános. Szóval a mellem mindig felhívja magára a figyelmet, bármit is csinálok, vagy mit viselek, és ez nekem tetszik.”

Addisonnak számos fétise és fantáziája van. “Bőr és kissé rabságban vagyok” – osztotta meg a nő. De valójában az, hogy mellhegyét cipelte és a csiklójával már az egész világon játszott, teljesítette az egyik legnagyobb fantáziáját. “Az a tudat, hogy nagyon sok ember megérinti önmagát, rám gondol, ez komoly izgalmat jelent nekem” – mondta…

Addison Boundról

Addison Bound pornósztár az Egyesült Államokból. 2018-09-02 óta szerepel a FreeOnes-en, és jelenleg a # 11946-os ranglistán szerepel. Jelenleg 1 galéria linkje és 2 videó van a saját FreeOnes rovatában. Pályafutása során olyan oldalakkal dolgozott együtt, mint a Porn Mega Load , az XL Girls . Nyilvántartásaink azt mutatják, hogy Addison Bound jelenleg aktív, ami azt jelenti, hogy még mindig filmeket készít, élő műsorokat készít és / vagy fotózásokkal készül.

A fotózásra Addison otthonában került sor.

A fotózáson jelen volt Addison és a fotós, valamint néhány segítő is.

Az eredeti képeket itt nézheted meg

További portfólió oldalak

© 2022 - PLATINUM MODELL - Minden jog fenntartva

Beléphetsz a Facebook fiókoddal

vagy    

Forgot your details?

Create Account