Platinum Modell Szolgáltatások

Mint modell ügynökség, a szolgáltatások köre lefedi a teljes spektrumunkat. Mivel a mi elképzelésünk a modell szakmáról nem minden ponton vág egybe más ügynökségek szolgáltatásaival, és céljaival, és ezért azoktól több ponton különbözik. Minden szolgáltatás nálunk is van, ami a hasonló ügynöki tevékenyégek esetében az megszokott.

A legfőbb különbség, hogy mi nem a hétköznapi értelemben vett és konvencionális területen működünk, hanem kifejezetten azok számára nyújtunk szolgáltatásokat, akik a 18+ korcsoportba tartoznak, és az elkészült termékek is őket célozzák meg. Ezek a területek, az akt, az erotika, és általában véve a meztelenség, ezen belül ami a modellnek még elfogadható, és a célközönség számára fogyasztható tartalmat jelent. Nem pornót gyártunk.

A szolgáltatások

  • Fotózás és videó készítés
  • Weboldal készítés
  • Portfólió építés
  • Modell menedzsment

A fotózás és videókészítés

A fotózás és videókészítés lehet stúdióban, vagy szabadban. Minden esetben a modell elképzeléseit valósítjuk meg, ami kiterjed a megjelenés, a kellékek, és a helyszín megválasztásában. A felvételek minden esetben a női test bemutatása, a szexualitás és a nőiesség bemutatása. Bizonyos mértékig még része lehet a fotózás témájának a szexuális játékok, és szokások bemutatása is.

A fotózás során az elkészült képek kidolgozva, vagy nyersen kerülnek a megrendelő birtokába, azokat szabadon felhasználhatja akár pénzszerzésre is. ám ezzel együtt a képek felhasználási joga a miénk marad, azokat saját referenciaként használjuk.

A velünk partneri viszonyban létrejövő képek, videók a saját logónk nélkül kerül átadásra, ez alól kivételt képeznek azok a művek, amik a megegyezés szerint a saját portfóliónkban is bemutatásra kerül. A TFCD/TFP lehetősége, a munkánk jellege miatt nem használható opció, ami alól kivételes esetekben eltérhetünk.

Weboldal készítés

A weboldalkészítés a szolgáltatásunk egy kiemelt részét képezi. A megrendelők a munka jellegétől függően a portfólióba szánt képek megjelenítése érdekében kérhetik a a weboldal készítést, ami így a megállapodástól függően egyedi vagy rendszeres megbízással azok kezelését és karbantartását, valamint a képek feltöltését is a munka részeként kezeljük.

Portfólió építés

A portfóliókba szánt tartalmakat arra felkészítjük, és ennek megfelelően adjuk át a megrendelőnek, illetve a megállapodástól függően azokat a weboldalra feltöltjük.

Modell menedzsment

Ez egy komplex szolgáltatás, amibe minden általunk kínált munka egy egészként ölt testet. A képek és videók elkészítése, azok a felhasználásra szánt területnek megfelelő előkészítése, ami egyben a portfólió építés is. A modell menedzsment lényege, hogy a modell, egy szerződés elfogadásával olyan kiemelt partnerünk lesz, akinek a teljes szolgáltatás palettánkat szolgáltatjuk. Ennek értelmében, azok a nők, akik modellként szeretnének tevékenykedni, minden szükséges munkát elvégzünk, ami a kívánt siker eléréséhez szükséges.

Ez a szolgáltatás egy külön erre célra kidolgozott közös megállapodás keretein belül működik. Ez magába foglalja a képkészítést, a weboldal felépítését és működésben tartását, valamint a rendszeresen elkészülő tartalmak feltöltését. A modell csak azt teszi, ami az Ő “munkája” vagyis megmutatja magát a kamerának, a többi a mi dolgunk.

© 2022 - PLATINUM MODELL - Minden jog fenntartva

Beléphetsz a Facebook fiókoddal

vagy    

Forgot your details?

Create Account