Milyen lehetőségei vannak azoknak akik ezt választják

Milyen feltételei vannak a modell sikerének? Egy modell megjelenése abból áll, hogy képek és videók, valamint írások által megjelenik a nyilvánosság előtt. Ez a megjelenés, illetve a megjelenés által kiváltott válaszreakció, méri a modell sikeres mivoltát. Minél több rajongója van, minél több előfizető a weboldalán, ez méri a sikerességet. A fentiekből már látható hogy az alapja ennek a munkának egy jól felépített weboldal, és az azt megtöltő médiák, képek, videók és blogbejegyzések, amik bemutatják a modellt, a közösgégének. Na és persze kell a sok fotó és videó.

Az alapok

Amikor valaki eldönti hogy ebből fog megélni, akkor kell találni valakit, aki képes egy ilyen weboldalt felépíteni. Ennek a weboldalnak képesnek kell lenni arra, hogy az elkészült médiákat kezelje és megjelenítse. Ez utóbbi csak azokra a látogatókra vonatkozik, akik befizették az ehhez szükséges tagdíjat, ami engedélyezi a hozzáférést. Továbbá ennek a weboldalnak képesnek kell lennie, a látogatók kezelésére, a tagdíj befizetésére, és mindezek mellett biztonságosnak is kell lennie, a tartalom és a látogatók vonatkozásában is.

A tartalom

Amikor elkészült a weboldal, akkor lehet feltölteni az eladásra szánt, és a látogatókat bevonzó tartalmakat. Ehhez kell egy megfelelő fotós, aki a kérdéses anyagokat elkészíti. Ezek képek és videók, mind egyedi sorozatszámmal, vízjellel, és logóval kerülnek fel az oldalra. Ennél a fázisnál már szükség van egy olyan szakemberre, aki képes arra, hogy a weboldalra szánt képeket feldolgozza, aztokat feltöltse, és a már kész weboldalt működésben tartsa.

Az üzlet

Amikor minden készen áll, már csak a népszerűsítés van hátra, amihez olyan weboldalak használata javasolt, ami nem csak megengedi a felnőtt tartalmak publikálását, hanem kifejezetten támogatja azt. Ezen oldalak látogatottsága napi szinten 10-30 millió között van, tehát az érdeklődők nagy száma alapján gyorsan fon növekedni a weboldalad látogatottsága, és ezzel együtt a népszerűséged. A látogatók csak az ízelítőt, a mézesmadzagot látják, ami olyan, hogy felkelti a látogató érdeklődését, ezért nagy valószínűséggel megvásárolja a tagságot. Ettől kezdve a jövedelmed megállíthatatlanul növekedni fog.

A valóság

Amikor a szándék meg van, és a döntés megszületett, akkor kezdődik az építkezés. Meg kell találnod azokat a szakembereket akik képesek kivitelezni a tervedhez szükséges dolgokat. Amikor eljutsz idáig, akkor fogsz találkozni a valósággal, miszerint ennek az elképzelésnek a megvalósításához sok milliónyi forintra van szükséged. A weboldal az egyszerűbb, arra hamar találsz vállalkozót, ám a fotózás már sokkal problémásabb. Nincs olyan fotós, aki megcsinálna neked sorozatonként 100 képet. Ha van, akkor az elképesztően drága, ám általában az a gond, hogy a fotós által készített képek, függetlenül attól hogy Te vagy rajta, a fotós tulajdona, és az is marad, ő használhatja a saját növekedése céljára, ám te csak a barátoknak oszthatod meg.

ís fotózással még több gond is van. A fotós, csak úgy ad ki képeket a kezéből, hogy azon az ő logója van, így azokat nem használhatod a saját célodra. A másik fő gond, hogy a fotózás alkalmával alá kell írnod egy szerződést, amiben szinte mindig benne van az a rész, hogy a saját képeidet, nem használhatod bevételszerzésre. Így kerül pont a történet végére.

Az alternatív valóság

A fenti nehézségek ellenére, egyre többen vágnak bele, ám sokan ki is esnek, mert nincsenek tisztában a nehézségekkel. Ami koncepciónk áthidalja ezeket a gondokat. Van szakértő megoldásunk a weboldal építésére, azok üzemeltetésére, valamint az összes egyéb terület is a kezünkben van. Mi azt tűztük ki célul, hogy megváltoztatjuk ezt az állapotot, és maximális támogatást  adunk azoknak, akik ebben az üzletágban akarják megtalálni a reményeiket. A munkamenetünk elég egyszerű, a velünk együtt dolgozni vágyók számára egy mindenre kiterjedő képzést biztosítunk, és ezzel együtt, végig segítjük a sikerré válás útján, egészen addig, amit azt nem mondod, hogy most már mindent tudsz.

Ennek csak egy hátránya van, miszerint egyszerre egy időben csak egy partnerrel tudunk dolgozni, ám reményeink szerint, ez a jövőben bővülni fog. Ez a folyamat nagyjából 3 hónap, – ami más módszerekkel nagyjából 1-2 év lehet, – ám ebben a 3 hónapban együtt megcsinálunk mindent, és egyben megtanítjuk neked, ami a későbbiekben létfontosságú tudásod lesz.

Az egyik ok, amiért ebbe belevágtunk, a fent említett képtelen helyzet, tovább az a tény, hogy nagyon sok nők kihasználnak, a jelentős bevétel reményében.

Még senki nem szólt hozzá, legyél Te az első.

Szólj hozzá Te is.

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

*

© 2022 - PLATINUM MODELL - Minden jog fenntartva

Beléphetsz a Facebook fiókoddal

vagy    

Forgot your details?

Create Account