Mi lehet a Te sikered titka

Mi a Te sikered titka? Először is, ez a munka nem való mindenkinek, erre születni kell. Csak kevesen vannak, akik képesek arra, hogy a világ nyilvánossága előtt megmutassák magukat, másodsorban ez egy olyan életmód, ami alapjaiban változtatja meg bárki életét.

A rátermettség

A rátermettség nem a legjobb szó erre, de pillanatnyilag nincs kifejezőbb. A nők csak kis hányada, kb. 10-15 százalék az, akinek nem okoz gondot a meztelenség, a kitárulkozás, ám közülük is csak néhányan vállalják be, hogy ezt nyilvánosság előtt tegyél meg.

Készítettünk egy felmérést, ami megmutatja, hogy a nők körében nagyjából 12% az, aki kifejezetten élvezi a nyilvánosság előtt a kitárulkozást, 6% egyáltalán nem. A többiek a középutat választva, ki-ki a maga mértékének megfelelően él a lehetőséggel. Akik sikeresek lehetnek ebben a szakmában, az a nők egyharmada, ám közülük is csak kevesen tudnak ténylegesen megfelelni ennek. A felmérés kitöltéséhez Kattints ide!

ők körében nagyjából 11% az, aki kifejezetten élvezi a nyilvánosság előtt a kitárulkozást

A nők körében nagyjából 11% az, aki kifejezetten élvezi a nyilvánosság előtt a kitárulkozást

Egy másik kérdésre adott válaszok alapján az derül ki, hogy a nők több mint fele, kifejezetten élvezi azt, ha dicséretben részesül, és elismerik a megjelenését, a külsőségek alapján. Ők azok, akik leginkább alkalmasak erre a munkára, és ők azok, akiket mi keresünk.

a nők több mint fele, kifejezetten élvezi azt, ha dicséretben részesül

a nők több mint fele, kifejezetten élvezi azt, ha dicséretben részesül

Korcsoport szerinti megoszlás

Valójában a kor nem meghatározó ebben a szakmában. A legtöbben fiatalok, ám nagyon sok a középkorú és a kifejezetten idős is. A fiatalok előnye az idősebbekkel szemben nem számottevő. Azért nem, mert a fialatok elve nagyobb számban vannak jelen, és a kor előrehaladtával egyre kevesebb nő van ebben az üzletágban. Ennek az egyik oka lehet az, hogy a fiatalok általában gyermektelenek, nincs komolyabb kapcsolatuk, és nincs a háttérben idősebb, gondozásra szoruló szülő. A 25-35 éves korosztályról ugyan ez már nem mondható el, és épp ezért kevésbe tudnak részt vállalni. Az idősebbek esetében már más a helyzet. Ebben a generációban még erősebben él az az erkölcsi neveltetés, (függetlenül attól hogy az hasznos vagy sem) ami visszatartja őket, plusz még az is közrejátszik, hogy félnek a társadalmi megítéléstől, és a megszégyenüléstől.

A népszerűség szempontjából vannak különbségek, de nem számottevő. A fiatalok látszólag népszerűbbek, mert bársonyos a testük. De ez minden. Az éretteb nők, azért népszerűbbek, mert nőiesebb az alakjuk, teltebbek, és mert érettebbek. Az idősebb korosztálynál már más a helyzet, de a népszerűségük így is kiemelkedő. Az idősebbek, akik 60 év felettiek, azok nagy része már évek, vagy évtizedek óta a pályán van, ezért a népszerűségi mutatójuk eleve magas, de nem állandó.

Vannak sokan olyanok is, akik már csak idősebb korukban szállnak be. Az indíttatás változó, de az eredmények szinte azonosak. Sikeresek. Miért? Ha Te aki most e sorokat olvassa, ismered a férfiak házzá állását e témában, akkor tudhatod, hogy számukra minden nő gyönyörű. Egy idős nőben is meglátják a szépet és a vonzót, még akkor is ha ezt mások észre sem veszik. Az idősebb modellek előnye részben abban rejlik, hogy kevesen vannak, és így a sikereket csak néhányan aratják le, mert szinte nincs is konkurencia.

A testalkat titkai

A testalkatról azt gondolnánk, hogy befolyásolja a sikert. Részben így is van. Sokan azt gondolják, hogy csak azok lehetnek népszerűek, akik megfelelnek mainstream média által felállított standardnak. Ez nem így van. A tévében és a hirdetésekben látható nők, nem az etalon, nem a népszerűség ideáljai, ők csak eszközök arra, hogy valami terméket vagy szolgáltatást eladjanak általuk.

A felnőtt szórakoztatásban ez nem érvényes. Itt mindenki egyforma, még akkor is ha a külső megjelenés mindenkinél más. A férfiak egyaránt szeretik a fiatal és lapos lányokat, a bögyös érett asszonyokat, és az idősebb nőket is. Minden korosztálynak és súlycsoportnak vannak rajongói.

A nők rendszeresen elkövetik azt a hibát, hogy más nőkkel összehasonlítják magukat. Biztosan tapasztaltad már azt, amikor például egy negyvenes nő arra hivatkozik, hogy neki nincs olyan feszes bőre mint egy fiatalnak, nem úgy áll a melle mint egy fiatalnak, stb… Ez nagy hiba! Nem csak azért mert egy más korosztályhoz akar hasonlítani, hanem eleve az összehasonlítás nem állja meg a helyét, hisz nincs két egyforma ember. Ha Te ilyen vagy, vagy más, az nem hiba, nem kifogásolható tényező, hanem egyediség, jó.

Még senki nem szólt hozzá, legyél Te az első.

Szólj hozzá Te is.

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

© 2022 - PLATINUM MODELL - Minden jog fenntartva

Beléphetsz a Facebook fiókoddal

vagy    

Forgot your details?

Create Account