Legyél Modell, változtasd meg az életedet

Felnőtt modell (szex modell)

Legyél Modell! Egy felnőtt modell, (adult model) jellemzően csak annyit jelent, hogy megmutatja magát. Nincs szex másokkal, nem adja oda magát senkinek, és nem is kényszeríti őt erre senki. Csak a látvány a lényeg. A megmutatkozás lényege a meztelenség. A női test a férfiak számára különösen vonzó dolog, ezért mindig törekednek arra, hogy azt láthassák. Ha ezt lehetővé teszed számukra, ha megmutatod magad ruha nélkül, intim helyzetekben, vagy szex közben, akkor ezért ők hálásak lesznek neked.

Ezzel együtt van sok olyan modell is, akiknek van párjuk, barát, barátnő, és akikkel alkalmanként vagy rendszeresen szexelnek, ami megjelenik a portfólióban is, ám ez tisztán és szabadon választott opció.

felnőtt modell munkája abból áll, hogy megmutatja magát, főlek képek és videók által, és aki ezeket szeretné látni, az fizet azért, hogy hozzáférést kapjon ezekhez a tartalmakhoz. A modell nincs közvetlen kapcsolatban a látogatóival, azokkal akik fizetnek a tartalmakért, ezért nincs is kockázat, nincs mitől tartani.

Legyél Modell, változtasd meg az életedet - Platinum Modell

PLATINUM MODELL

Legyél Modell, változtasd meg az életedet - Platinum Modell

Modell akarok lenni a felnőtt szórakoztatóiparban

Ha Modell akarok lenni a felnőtt szórakoztatóiparban, akkor mit kell tennem? Nincs az internetem erről semmi információ, csak hirdetések, ahol lányokat keresnek mindenféle munkára. Ha az interneten rákeresel, akkor nem találsz erről semmi használható információt, csak a már kész képeket videókat, amint azt a szexoldalak megmutatják.

A kérdés jogos, hisz nincs erre szakosodott szervezet, cég, vagy vállalkozás. Ennek az okairól már írtunk, de most nézzük meg a kérdést közelebbről és próbáljunk meg válaszolni.

Ma Magyarországon nincs, és sok más államban sincs korrekt ügymenet. Miért? Mert ez az üzletág olyan sok pénzt rejt magában, hogy egyszerűen nincs, aki a nőket, lányokat támogatná abban, hogy megvalósíthassák a terveiket. A legjellemzőbb, hogy kisebb nagyobb vállalkozások dolgoztatják a nőket, de azt a saját bevételeik érdekében teszik. Vannak olyan magyar lányok, akik elértek ehhez fogható sikereket, Ám ezek mindegyike úgy, hogy külföldre költözött, jellemzően Amerikába, ahol ennek már nagy hagyománya van.

PLATINUM MODELL

Mi olyan ügynökség vagyunk, akik a  modelleket a saját sikere felé irányítjuk

Amit csinálunk, az a modellek egyedi megjelenésére alapszik, egyedi névvel, saját weboldallal, saját bevétellel, és ennek megfelelően, az a modell aki sikeres, saját maga miatt lesz az, és nem az ügynökségünk kerül előtérbe.

Amennyiben érdekel téged ez a lehetőség, akkor elsősorban elhatározásra van szükséged, hogy készen állsz arra, hogy a világ előtt megmutasd magad, mert később nem lesz lehetőséged arra hogy kiszállj, hisz ami az internetre felkerül, az ott is marad.

Ha az elhatározás megvan, akkor már csak a munka marad, mi az első lépésektől megtanítunk téged arra, hogy miként lehetsz sikeres, és ezzel együtt mindenben segítünk neked és biztosítjuk, hogy minden a legjobb legyen.

Petra lesz az, aki végig vezet téged ennek a folyamatnak a lépésein, hogy megértsd, mi a siker kulcsa.

Legyél Modell, változtasd meg az életedet - Platinum Modell

Egy felnőtt modell, (adult model) jellemzően csak annyit jelent, hogy megmutatja magát. Ebben a műfajban nincs szex, nem kell magad odaadni másoknak, nem kell másokat kielégíteni! A felnőtteknek szóló szórakoztatóipar teret ad az exhibicionista kitárulkozásnak, amivel anyagi jólétet teremthetsz magadnak és a családodnak.

© 2022 - PLATINUM MODELL - Minden jog fenntartva

Beléphetsz a Facebook fiókoddal

vagy    

Forgot your details?

Create Account