Kérdések és válaszok

A kérdések, amik legtöbb kezdő felében megfordul most összeszedtük neked egy csokorba. Ezek a legáltalánosabb kérdések, ám az is lehet hogy neked más a fontos, ám ez a kérés még nincs feltéve, és ezté válasz sing még rá. Tedd fel a saját kérdésedet, és amint tudunk válaszolunk neked.

Mi a webkamerás/Chat modell munka?

A webkamerás munka manapság az egyik legsikeresebb és megnépszerűbb online, vagy élő közvetlen élményeken alapuló, könnyed erotikával fűszerezett a felnőtteket célzó szórakoztató előadás. Az élő adás célja, hogy megmutasd magad, amiért a nézőid hálásak lesznek, és amiért neked pénzt küldenek. Minél többet mutatsz, annál többet. Ezzel a munkával naponta nagyon sok rajongót gyűjtesz magad köré, amivel hosszú távon tartós és stabil bevételhez juthatsz.

Mennyit kell fizetnem, ha szeretnék a programba bekerülni?

A már profi szinten lévő modellek esetében egyedi árakkal tudunk szolgálni, a bekerüléshez szükséges összeg, egy weboldal létrehozása, és működtetése.

Amatőr modellek esetében, akik még nem csináltak ilyen munkát, lényegében fizetés nélküli konstrukciót dolgoztunk ki, így ha eldöntötted hogy belevágsz, akkor ehhez nem kell fizetned semmit. Ez nem azt jelenti hogy ingyen kapod meg a programpontokat, hanem azt, hogy a fizetésre egy részletfizetési lehetőséget kapsz.

Kitől kapom meg a fizetésemet.

A webkamerás munkával megkeresett pénzedet attól a szolgáltatótól kapod, akinél az adást szolgáltatod.
A modell munkáért járó bevételed a saját weboldaladról érkezik a saját számládra. Ezekbe a fizetési folyamatokba nem nyúlunk bele!

Hol láthatják a webkamerás műsoromat?

Alaphelyzetben az egész bolygón látható, kivéve ez alól a cenzúrázott országok, (kína, észak-korea, stb.) A műsor admin részében minden esetben van egy beállítási lehetőség, amivel kizárhatsz bizonyos országokat, ahol nem szeretnéd hogy lássanak.

Hol láthatják a weboldalamat?

Alaphelyzetben az egész bolygón látható, kivéve ez alól a cenzúrázott országok, (kína, észak-korea, stb.) Az egyedi beállításoknak köszönhetően, a weboldal esetében is ki lehet zárni azokat az országokat, ahol nem szeretnéd hogy lássanak.

Bevonhatok mást is a munkába?

Kívülállókat nem. Egy másik modell esetében ez lehetséges, akár rendszeresen is, ám aki nem modell, aki nincs benne a szakmában, azokkal kockázatos ez a tevékenység, hisz ha meggondolja magát, akkor a vele készült munkákat sem használhatod, az mind meg a kukába. Ha van jelölted, akivel szívesen dolgoznál együtt, akkor akkor előbb őt is el kell indítani a pályán, így nincs kockázat. Ennek ellenére lehetnek személyes konfliktusok, amit el kell kerülni.

Hány órát kell naponta dolgozni?

Ha bekerültél a programba, és elkezdődik a közös munka, akkor számolj naponta egy fotózást, esetenként lehet 2-3 is. Napi egy fotózás, nagyjából 1,5-  3 óra, a napi fennmaradó idődet saját magad osztod be. Az online chat munka is ide tartozik, hisz ez is része a programnak. Összességében naponta nagyjából 6 óra, ami lehet kevesebb és lehet több is.

Menyi pénzt kereshetek a modell munkával? 

Előre nem tudunk pontos számokat mondani, csak közelítő értékeket. Az online chat, ha elég jó vagy, akkor havi szinten 1-2000$ lehet, ha nagyon jó vagy, akkor ennél sokkal több. Nem ritka, hogy valaki naponta csinál 300-600$ bevételt. De nem ez a nagy pénz.
A modell portfóliód, amikor már legalább félig kész állapotban van, amikor már elég sok tartalom van benne, akkor fogja igazán bevonzani a látogatókat. Ezt sem lehet előre megjósolni, hisz minden rajtad múlik, az adottságaidon, az attitűdön és hogy mennyi vagy képes felpörgetni a leendő látogatóidat. Kalkuláld ki: Ha van havonta 100 fizető tag, az 2.000$ bevétel. ha 2.000 tag van, az 40.000$. Minden azon múlik, hogy mennyi emberhez tudsz eljutni. Amikor már milliók ismernek, akkor ez már nem is lehet kérdés többé.

Mi az a felnőtt modell munka?

A felnőtt modell az, aki ruha nélkül mutatja meg magát. Ez a munka a meztelenségről szól, a kitárulkozásról, a magamutogatásról. Ez majdnem olyan, mint a webkamerás munka, csak ebben az esetben nem online adásként kerül a látogatók elé, hanem egy portfólió által. Aki szeretné megnézni a képeidet, az fizet a hozzáférésért. Ez a munka teljesen biztonságos, hisz a látogatóiddal a rajongóiddal semmilyen formában nem kerülsz kapcsolatba. A képi megjelenítés alapja Te magad vagy, a stílusod, a megjelenésed, és a bájaid.

Mi szükséges a jelentkezéshez? 

Ha szeretnél a programba bekerülni, akkor első alkalommal ki kell töltened a jelentkezési lapot, amiben megkapjuk az adataidat. Amennyiben kiválasztásra kerülsz, a következő lépésben egy személyes beszélgetésre kerül sor, ami lehetőséget ad mindkét félnek, hogy megismerje a másikat, és eldönthesse, hogy akar-e hosszantartó közös munkában részt venni. A döntés lehetősége mindvégig a Te kezedben van.

Ki jelentkezhet modellnek? 

Bárki, aki betöltötte a 18. életévét, és késztetést érez a munka iránt, a kitárulkozás és a világmérető népszerűség elfogadásával. Alapvetően az lehet sikeres, aki pozitív beállítottságú, aki jól kommunikál, aki nyitott az új dolgok iránt, akiben van jókora exhibicionizmus. A nyelvtudás előnyt jelent, de nem elvárt.

Akinek nem ajánlott: aki negatív beállítottságú, szégyenlős, és antiszociális.

Melyik munkát válasszam? 

Bármelyiket választhatod, amelyik neked szimpatikusabb, amelyik jobban bejön, ám lehet mindkettő egyszerre, ami által a bevételed nem csak megduplázódik, hanem hatványosan emelkedik.

Mi a célja a programnak?

A program alapvető célja, hogy olyan modelleket, hozzunk létre, építsünk fel, (ezen szavak egyike sem a legjobb, de még nincs más) akik a nemzetközi mezőnyben is megállják a helyület, és ehhez mérten a profi szinten profi bevételhez jusson. Ez egy hosszú folyamat, ezért csak olyan nők részére vállaljuk a felépítést, akikkel szemben bizalmi viszony alakul ki.

A profi szint lényege, hogy egy (vagy több) felépített portfólió oldal által, nagy népszerűséget érjünk el, és ezzel együtt a modell, profi bevételhez jusson. Ennek több fokozata van, és csak a teljes program teljesítése esetén vállalunk felelősséget a modellért.

Mennyire biztonságos ez a munka?

Abszolút biztonságos, hisz nem kell találkoznod senkivel, nem kell másokkal kapcsolatba kerülni, nincs szex, és nincs semmiféle kontakt.

Mit foglal magában a program?

A program 3 fő lépésből áll.
Az első, a modell imázsának kialakítása, vagy megformálása. Ennek alapján a weboldal kialakítása, és felépítése. (1-2 hét)
A második lépésben a fotók videók elkészítése, feldolgozása, és a weboldalra feltöltése. (3-12 hónap)
A harmadik lépés inkább msodik/a az építéssel egyidejűleg a modell ismertségének a felépítése, minden lehetséges fórumon promótálva.
Ezek után kezdődhet előlről a folyamat.

Miért kell az online chatben is dolgoznom, ha én modell akarok lenni? 

A modell karrier egyik alapvető eleme az ismertség, minél többen ismernek, annál nagyobb lesz a portfólió látogatottsága. Az ismertségnek az egyik legjobb eszköze, ha megmutatod magad online is, így sokan megismernek, és ezen “ismerősok” közül lesznek sokan az oldalad látogatói, akik fizetnek azért hogy még többet lássanak. Amíg az oldalad felépül, az online chatből és az egyéb megjelenésekből nagyságrendileg több százezer ember lesz, akik neked mind potenciális látogatód lehet.

Ha már eldöntötted, hogy szeretnél modell lenni, akkor töltsd ki a jelentkezései lapot.

Alapadatok megadása

Töltsd ki az alábbi adatlapot, majd kattints az "Elküldöm"gombra.
//
Az azonosító adat a Viber és WahtsUP esetében a telefonszám, Skype azonosító a saját profilodon a Skype Név. Nem a Te neved! Messenger esetében a facebookos profilod linkje szükséges, nem csak a név!

Személyes adatok megadása

Képfeltöltés

Egy vidám, nevetős képet tölts fel, ami téged ábrázol, és amin jól kivehető minden részlet.
tölts fel egy olyan ruha nélküli mosolygós képet, amin deréktól felfelé látszol, ami téged ábrázol, és amin jól kivehető minden részlet.
Olyan ruha nélküli képet tölts fel, ami téged ábrázol, és amin jól kivehető minden részlet.
Olyan ruha nélküli képet tölts fel, ami téged ábrázol, és amin jól kivehető minden részlet.
Olyan ruha nélküli képet tölts fel, ami téged ábrázol, és amin jól kivehető minden részlet.

Mentális állapotfelmérés

A felnőtt szórakoztatásról szóló döntés izgalmas, de nagymértékben megváltoztathatja az életed. Néhány kérdést szeretnénk feltenni neked, hogy biztosan időt szánj arra, hogy átgondold ezt az új szakmát, és azt, hogy milyen hatással lehet az életedre.
Írd le részletesen a gondolataidat
Írd le részletesen a gondolataidat
Írd le részletesen a gondolataidat
Írd le részletesen a gondolataidat

Kérjük erősítsd meg az alábbiakat

Szeretnél csatlakozni a modellek közösségébe?

Létrehoztunk egy közösséget, ahol a modellek, a jelöltek, és az érdeklődők kaphatnak részletes információt. Ha szeretnél csatlakozni, akkor add meg az alábbi adatokat.
A felhasználónév csak kis- és nagybetűket valamint számokat tartalmazhat, ekezetek nelkul.
A jelszó legalább 8 karaktert, kis- és nagybetűket, számokat valamint speciális karaktereket tartalmazzon. Példa: 0%v=uToa17yB

© 2022 - PLATINUM MODELL - Minden jog fenntartva

Beléphetsz a Facebook fiókoddal

vagy    

Forgot your details?

Create Account