Interjú a chaten, egy komoly érdeklődővel

Ez az interjú, egy elképzelt beszélgetés, egy lehetséges modell nézőpontjait és kérdéseit kezelve. Elképzelt, ám a kérdések zöme, a valóságban is elhangzott már. Ezzel szeretnénk segítséget adni azoknak, akik még csak most ismerkednem a témával, hisz nagyjából tudjuk, hogy milyen kérdések fogalmazódnak meg benned, és ezekre a kérdésekre milyen válaszokat adunk.

Aki kérdez: Katica,
Aki válaszol: Krisztina

portrait 2

Sziasztok, Katica vagyok. Egy ideje kacérkodom a gondolattal hogy vajon jó lenne-e nekem, ha modell lehetnék, de nem tudom hogy alkalmas vagyok-e erre a munkára.

Szia Katica. Ha úgy érzed hogy szeretnéd ezt a munkát, akkor az már fél siker. Ha van benned jó sok exhibicionizmus, és szereted megmutatni magad, ha élvezed hogy néznek megcsodálnak, akkor minden bizonnyal jó leszel ebben.

portrait 1
portrait 2

Igen, szeretek meztelenül lenni, otthon szinte mindig, sokat járok barátokkal nudizni is, és nagyon izgat ha néznek. Ha nem így lenne, akkor nem is lehetek jó modell?

De igen, ettől függetlenül lehetsz jó modell, de a tapasztalat azt mutatja, hogy akiben ez az alap késztetés megvan, azok sokkal sikeresebbek és jóval többet is keresnek.

portrait 1
portrait 2

Értem. Ha már itt tartunk, akkor megkérdezem, hogy mennyit lehet ezzel a munkával keresni.

Ez az a kérdés, amit az elején legtöbben feltesznek, és mire nem lehet előre válaszolni. Ez sok dologtól függ. Milyen a testalkatod, milyen a megjelenésed, az attitűdöd, és mennyit vagy hajlandó megmutatni. Gondolj arra, hogy mondjuk 10 pasi közül hány lenne az, aki hajlandó lenne neked fizetni, hogy lássa a meztelen képeidet. Aztán ezt a számod arányaiban vesd össze azzal a számmal, ahány látogató van a weboldaladon, majd szorozd fel a havi tagdíj összegével. Ennyit fogsz keresni, de mint mondtam ezt előre nem lehet megmondani.

portrait 1
portrait 2

Ha belevágok, mi az amit legelőször meg kell tennem?

A legelső feladat, hogy találj magadnak egy nevet, ami a további életedben végigkísér téged. A név legyen angol név, jól hangzó, ne legyen hosszú, és legyen könnyen megjegyezhető! HA megvan a név, akkor ehhez meg kell venni a domain nevet is. aminek egyezni kell a választott névvel?

portrait 1
portrait 2

Nevet már választottam. Nina Kay. De mi az a domain?

Gratulálok, ez remek név, ehhez kell a weboldaladnak egy név, ami a ninakay.com lenne, ha nem lenne foglalt. Ez a domain név már másé, választanod kell másikat.

portrait 1
portrait 2

Akkor legyen katica.com

Jó lehetne, ha csak Magyarország lenne a célterület, mert mint név érthető is, annak a kb. kétmillió pasinak, akit ez érdekelhet. De mivel a kétmilliárd (2.000.000.000) egy nagyobb szám, jobb ha nem csak egy országot célzunk meg, hanem az egész bolygót. Egyet értesz velem?

portrait 1
portrait 2

Igen, egyet értek, ez a szám jobban hangzik. Akkor ezt még ki kell találnom, hogy legyen a jól hangzó név, és hozzá egy szabad domain, ami az enyém lehet. Ha ez megvan, akkor mi a következő lépés?

Ha megvan, akkor már csak egy tárhely kell a honlapodnak, és máris kezdhetjük annak a felépítését. Ehhez kell sok kép, videó, és még több írásos anyag, amiből felépül a weboldal.

portrait 1
portrait 2

Képek és videóm van sok, ezeket lehet használni, vagy újakat kell csinálni?

Ha jó minőségű nagy felbontású az anyag, akkor kezdésnek használható. Nem lehet túl sötét vagy világos, nem lehet homályos vagy elmodósott, és rajtad kívül a képeken nem lehet más személy.

portrait 1
portrait 2

Ha minden megvan, ami szükséges a weblaphoz, akkor az mennyi idő alatt készül el, és egyáltalán hogy fog kinézni?

Amennyiben minden szükséges anyag megvan hozzá, akkor kb. 3 – 10 nap alatt készül el. Akinézetet együtt fogjuk kitalálni, hogy olyan legyen, ami illik az egyéniségedhez.

portrait 1
portrait 2

Amikor elkészült, mit kell tennem, hogy legyen az oldalon sok látogató, aki kifizeti a tagdíjat?

A népszerűsítés első lépéseként beregisztrálsz egy olyan webkamerás oldalra, ami neked a leginkább tetszik. Ezek között csak néhány olyan van, ahol engedélyezett a saját tartalmak közzététele, ezeket kell választani.

portrait 1
portrait 2

Egy ilyen nyilvános kamerás műsorban kell megjelennem? Miért?

Igen, a miértnek több oka is van. Az első, hogy megismerjenek azok, akik számára vonzó vagy, és akik majd elkezdik követni a műsorodat, és ezzel együtt a weboldalad is. Másodsorban ebben a megjelenésben azonnal pénzhez jutsz, amiből fedezni tudod a kezdeti költségeket.

portrait 1
portrait 2

Értem. Mégis mennyi pénzre lehet számítani a kamerás munkából?

A megjelenésed és az attitűdöd függvényében havonta 1M szinte biztos, de esélyes a 3M is.

portrait 1
portrait 2

Havonta 1-3 millió forint? Ez tök jó, ennyi pénz elég lehet bármire is, akkor mi értelme van a képek és videók weboldalnak?

A válasz egyszerű. A webkamerás munkában csak akkor van bevételed, ha ott vagy és “dolgozol”, és minden alkalommal el kell végezned a munkát hogy legyen bevétel, míg a weboldaladon megjelenő munkáid, már elvannak végezve, nem kell minden alkalommal megcsinálni, és ami akkor is termeli a bevételt, ha épp nyaralsz.

portrait 1
portrait 2

Máshol is meg kell jelenni a képeimmel vagy a videókkal?

Igen. Van több olyan oldal is, ahol mint modell lehetsz jelen, ahol támogatják a saját tartalmak megosztását. ilyen például az xHamster.com vagy a pornhub.com. Ezeken az oldalakon van napi szinten több tíz-millió látogató, akik potenciálisan az oldalad látogató lesznek majd.

portrait 1
portrait 2

Szóval ezekre az oldalakra is fel kell tölteni a képeimet, és a videókat, hogy népszerűsítse a weboldalam? De ha itt már megnézhetik, akkor miért mennének az oldalamra?

Mert ezeknek az oldalakon csak annyi, és csak olyan tartalom lesz feltöltve, ami mutat valamit, de nem mindent, ami csak egy ígéretet hordoz magában, hogy a weboldaladon mindent megmutatsz.

portrait 1
portrait 2

Most már kezdem érteni. Ám van egy másik kérdésem, miszerint hogyan kapom meg tőletek a munkámért járó bevételeket?

Örülök hogy feltetted ezt a kérdést. A bevételeid minden esetben a Te saját számládra érkeznek meg, abba nekünk nincs beleszólás és hozzáférés. Ez is neked lesz a feladat, hogy olyan interneted számlát hozz létre, ami képes kezelni a bevételeidet, ám ebben segítünk neked, mert legtöbbször nem egyszerű. Itt egy fontos dolgot kell tudnod, egy ilyen netes “pénztárca” pont olyan mint amiben a pénzedet tartod, vagyis soha nem szabad másnak hozzáférést adni hozzá, mert hamar lenulláznak.

portrait 1
portrait 2

Ha már a pénznél tartunk, nekem kell ezért fizetni nektek? Mennyibe kerül nekem mindez?

Persze hogy kell ezért fizetned, de nem kell félni, nem fosztunk ki téged, hisz az áraink a piaci árakat követik, és csak annyit kérünk tőled, amennyi munkát elvégzünk neked. Amiért fizetni kell, az a weboldal elkészítése, ami egyszeri összeg, ezen felül a rendszeres tartalom frissítések, és a karbantartás, esetleges hibajavítás költségei terhelnek téged.

portrait 1
portrait 2

Értem, ez így jól hangzik. Lesz más költség is, amiért fizetnem kell?

Igen. A weboldalad teljes pompájához hozzátartozik legalább 100 képsorozat, és legalább ugyan ennyi videó. ami már elég jó bevételt tud neked kreálni. Ezeknek a képeknek és videóknak ez elkészítésében is tudunk a partnered lenni, mert más megoldás nem nagyon van erre. Ezen a területen az áraink jóval kedvezőbben, mint a hétköznapi piaci árak.

portrait 1
portrait 2

Mit jelent az hogy más megoldás nem nagyon van a képek elkészíttetésére?

Ha már jártél fotósnál, aki csinált rólad néhány képet, akkor érzékelhetted azt a megoldást, ahogy ők működnek. Először is nagyon drága, 10-30 képet átlagosan 100€-árt csinálnak, ám neked egy sorozathoz kell nagyjából 50-100 jó kép, ami összességében jó sok pénzbe kerülne neked. A másik probléma, a jogdíjak. A fotós, az elkészült képeket, a saját tulajdonaként kezeli, azon rajta van a saját logója, és neked csak annyi jogod ban hozzá, hogy a barátoknak megmutasd, és közösségi oldalakon közzé tedd, mindezt az ő logójával, és nem a tiéddel, mert jövedelemszerzésre nem használhatod ezeket.

portrait 1
portrait 2

Hű ezt nem tudtam, de jó hogy erre is gondoltok.

Igen, a mi hozzáértésünk a Te sikered kulcsa. Kanyarodjunk vissza egy kicsit az elejére, egy kérdés erejéig. Gondoltál már arra, hogy a felnőtt szórakoztatóiparban végzett munka milyen hatással lehet a személyes kapcsolataira?

portrait 1
portrait 2

Igazából már végig gondoltam. Van néhány barátnőm, akik támogatják az ötletemet, és jó fejnek tartanak, miért be merem vállalni. A többiek véleménye meg nem érdekel. Ami problémát okozhat, az a szüleim hozzá állása, vagyis a véleményük, ismerem őket eléggé, hogy tudom, le akarnának róla beszélni, amit én nem akarok. Arra gondoltam. hogy az elején még titokban marad, aztán ha már egyenesbe jövök, akkor akár meg is tudhatják, nem nagyon érdekel.

Megértelek, én sem szeretném ha valaki le akarna dumálni valamiről, amit én akarok, de nekik az nem tetszik.

portrait 1
portrait 2

Van egy barátnőm, akinek szintén tetszik ez a lehetőség, de még bizonytalan magában. Mi van akkor ha elszánja magát? Dolgozhatunk együtt is? Lehet közös portfóliónk?

Beugróként nem javasolt, csak azért mert neki pillanatnyilag tetszik a dolog. Ha nem “hivatásból” csinálja, akkor bármikor meggondolhatja magát, és ha visszalép, akkor te sem használhatod a közös munka eredményét. A jó megközelítése a dolognak, ha őt érdekli, mint munka, akkor induljon el ő is a pályán, mert így hivatalosan is megjelenhet a közös munka, és kevesebb a valószínűsége, hogy meggondolja magát.

portrait 1
portrait 2

Értem. És akkor mi a helyzet, ha van egy barátom, vagy barátnőm, és közös produkcióban gondolkodunk?

Erre az esetre is érvényes, az előző válasz. Ha neked van egy döntésed, és profi akarsz lenni, akkor ne engedj ebbe másokat, hogy korlátozzanak. A közös munka mindig tartogat meglepetéseket. Ha egy közös produkciót akarsz, az is lehetséges, de a sajátodtól függetlenül. Előbb legyen meg a saját karriered, és ha még belefér, lehet mást, másokkal, másképpen, ami nem gátolja vagy akadályozza a saját tevékenységedet.

portrait 1
portrait 2

Az interneten nagyon sok olyan nőt látok, akik számolatlanul osztanak meg mindenféle képeket magukról. Ez nekik miért jó, ha pénzért is megtehetnék?

Sok olyan nő van, akik kifejezetten élvezik a nyilvánosságot. Szeretik megmutatni magukat, és szeretik, ha ezért elismerést és dicséreteket kapnak. Ez rendben is van, de a látszat sokszor nem az, aminek látszik. Sok pasi van, akik az ex vagy bárki más képeit előszeretettel teszik közzé, aminek részben a saját egójuk növelése a célja, Egy másik ok pedig az illatő nő lejáratása, aminek sok esetben a féltékenység, vagy a kikosarazás áll a háttérben.

portrait 1
portrait 2

Van egy barátnőm, aki más több alkalommal is részt vett olyan fotózáson, ahol az akció után egyből meg is kapta a pénzét. Ezek hogyan működnek, hogyan azonnal pénzhez jutni ilyen módon?

Ez a módszer a piacnak egy jelentős hányadát teszi ki. Ennek a lényege, hogy neked van valamid, amit el akarsz adni, amiért pénzt akarsz kapni, és van aki ezért neked fizet, hogy megkaphassa. Ebben az esetben az árúcikk a tested, a szépséged, és a bájaid. Ők megcsinálják a videót, vagy képeket, amiért te megkapod a kialkudott összeget, és itt véget is ér az üzlet. Te boldog vagy, hogy egy óra alatt annyit kerestél, mint a munkahelyeden egy hónap alatt. A másik fél meg befektetetett, és abból nagyon sok pénzt fognak csinálni, ugyanis a rólad készült képek, az ő tulajdonuk, amit tovább értékesítenek korlátlanul. Ebből neked már nem jár semmi. Ha elfogy a pénzed, akkor újra mehetsz hozzájuk, újra elvégzel valami munkát, megint kapsz érte pénzt, és ők tovább gazdagodnak. Nagyjából erről szól ez a rész.

portrait 1
portrait 2

Szóval ha jól értem, az ilyenek maguknak dolgoznak, ti meg nekem? Miért?

Erre lehetne azt mondani, hogy mi etikusan dolgozunk, és nem az a cél, hogy másokból, más munkájából gazdagodjunk meg. Másrészről, ma Magyarországon nagyon sok nő van nagyon rossz helyzetben, akiknek csak pillanatnyi megoldás, ha kapnak egy kis pénzt, ám ha a hosszú távú lehetőséget nézzük, akkor mi sokkal többet adunk annak, aki velünk akar dolgozni. Ennyi az egész.

portrait 1
portrait 2

Miért jó ez így nektek?

Mert mi távlatokban gondolkodunk. Ha valakit kihasználunk, és arra rájön, akkor nincs tovább. Viszont ha mi támogatunk téged, akkor a lehetőségek száma megnövekszik, és így mindkét fél eléri a célját. A mi munkánk nem csak annyi hogy felépítjük a karriered, hanem egyúttal egy közösséget is építünk, ahol sok jó ember egymást támogatva, egymás célját erősítve nagyobb és tartósabb sikereket, érhet el. Tudom ez a mai világban nem megszokott, gondolatmenet, de mi ebben hiszünk.

portrait 1
portrait 2

Köszönöm az őszinte válaszokat. Úgy gondolom, hogy hamarosan együtt dolgozhatunk, addig is sok sikert és szép napokat kívánok.
Katica

Tedd fel nekünk a saját kérdéseidet

Ha van olyan kérdésed, ami még nincs benne az alábbi párbeszédben, akkor tedd fel nekünk, hogy mielőbb választ adhassunk rá!

© 2023 - PLATINUM MODELL - Minden jog fenntartva

Beléphetsz a Facebook fiókoddal

vagy    

Forgot your details?

Create Account