Az online szexshow lehetőségei és korlátai

Az online szexshow, amit a kamera előtt ülve, (állva vagy fekve) szolgáltatsz, vannak pozitív és negatív oldalai. Ez nem ellene vagy mellette foglal állást, egyszerűen csak van. Sokan nincsenek tisztában ezekkel a dolgokkal, ezért most megpróbáljuk egy kicsit átláthatóvá tenni a dolgot, hogy megértsd, mindig van választás.

Egyre több nő vág bele ebbe a pénzszerző lehetőségbe, hisz sokan egyáltalán nem találnak a lakóhelyük közelében, de még távolabb sem olyan munkát, ami jövedelmező, amiből fenntarthatják magukat és a családjukat. Ez egy kényszerpálya, mondhatni hogy csak átmeneti, ám sokan élvezik amit csinálnak. Az ideiglenes jellegétől eltekintve, elég sok olyan nő is van, akik ráéreznek, és a kényszer elmúltával sem hagyják abba, egyszerűen azért mert jól jövedelmez.

Hogy működik az online szexshow?

Egyszerű. Megmutatod magad, kitárulkozol, kihangsúlyozva a meztelenséget, az intimitást, és még annál is többet, attól függően hogy mennyi bevételt szeretnél. Ez elég egyszerű ám sokan nem képesek kilépni a komfortzónából, és képtelenek arra hogy megmutassák magukat a nyilvánosság előtt. Ezzel nincs is semmi baj, hisz nem vagyunk egyformák.
A kamera előtt pózolva, látnak téged, és akinek tetszel, az némi zsetonnal jutalmaz ezért. Minél többet vagy fent, annál többen látnak, és egyre nagyobb lesz azoknak a száma, akik rendszeresen visszatérnek hozzád. Ez a zsetonok számának a növekedésével jár, és ezzel együtt a bevételed is emelkedik.

Mit kell erről tudnod?

Ez első dolog, amit jó ha tudsz, hogy csak akkor van ebből bevételed, amikor online vagy, és “dolgozol”. Ez ennyire egyszerű, ha nem vagy ott, akkor nincs bevételed sem. A másik fontos dolog, hogy az a hely, a weboldal a neten, nem a tiéd, csak mint vendég vagy jelen, és mint ilyen bármikor kitehetnek onnan, megszűnhet, letiltanak, stb. olyan dolgok, amire nem vagy hatással, és nem tudsz ellene semmit tenni. Nem jellemző, de volt már erre példa. Ha kitesznek, akkor van másik oldal, ahova beregisztrálsz, és folytathatod, de amit addig felépítettél, a rajongói tábor, a követők, és a státuszod, az elveszett, nem tudod visszaállítani, vagy helyrehozni.
Egy másik dolog, hogy a jelenléteddel, a vonzó stílusoddal, olyan embereket vonzol be, akik a Te rajongóid, de alapvetően az oldal üzemeltetőt gazdagítod ezzel. Arról nem is beszélve, hogy amit a rajongók rád elköltenek, a zsetonok, azoknak csak a felét kapod meg, a másik fele az üzemeltetőé marad. Ez nem túl jó arány.

Mit lehet másképp csinálni?

Az ilyen oldalakon van egy olyan blokk, ahova felteheted a saját képeidet, és a videókat. Ennek az lenne a lényege, hogy amikor nem vagy online, akkor is legyen ott valami, amiért pénzt kapsz, de ez így nem működik. Ha nem vagy online, akkor a profilod meg sem jelenik, és ha nem jelenik meg, akkor elég kevés arra az esély, hogy megvegyenek bármit, ami pénzt hoz neked. Ahogy már írtuk, ha nem vagy ott, akkor nincs bevételed sem. Ha van egy saját weboldalad, ami a Te nevedet viseli, akkor az emberek felében ez rögzül. Tudni fogják, hogy Te vagy a Bögyös Maca és megtalálnak téged a bögyösmaca.com weboldaladon. Ezzel a saját forgalmadat generálod, és nem másét, ami hosszú távon megélhetést biztosit neked, és nem a kameráslányok.com oldalnak. Nem mindegy!

Ha van egy saját weboldalad, akkor biztos lehetsz benne, hogy onnan nem fognak kitiltani, még véletlenül sem. Van saját neved, és logód, ami rajta van minden képeden, így az bárhol megjelenik, csak a Te hírneved fogja erősíteni, és nem mást. Ennek van egy hatalmas előnye, az online munkához képest, mégpedig az, hogy itt akkor is megtalálnak, ha nem vagy online, és akkor is termeli neked a bevételt.

A legjobb benne, a fentieken túl, hogy amit elvégzel “munka”, az képeken és videókon kerül rögzítésre, amit korlátlan mennyiségben lehet értékesíteni anélkül, hogy újra és újra el kelljen végezni ugyan azt a munkát. Egy felépített oldal esetében, neked már nincs vele dolgod, az megy magától, és folyamatosan egyre nagyobb bevételt hoz neked.

Ez az a mód, amivel sikeresebb lehetsz, bár még egy dolog nem világos. Hogyan lehet az, hogy ha ez ilyen jó, akkor mégis miért az online szexshow tűnik a legtöbb nő számára a legvonzóbb lehetőségnek. Ha erről van bármilyen tudásod, vagy véleményed, kérünk téged, hogy oszd meg velünk és az olvasóinkkal, hogy minél tisztábban lássunk ebben a témában.

Még senki nem szólt hozzá, legyél Te az első.

Szólj hozzá Te is.

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

© 2023 - PLATINUM MODELL - Minden jog fenntartva

Beléphetsz a Facebook fiókoddal

vagy    

Forgot your details?

Create Account