A női test szépsége és változatossága

A női test szépsége nem attól függ, hogy Te szépnek tartod magad, vagy sem. Ez ennél sokkal szubjektívebb, minthogy kategorikusan kijelenthetnénk valakiről hogy szép vagy nem szép. Mivel a modell pálya a nőkről szól, és elsősorban a férfiakat célozza meg, fontos tudni, hogy a tényleges szépség meghatározása valójában rajtuk múlik.

Ha egy nő pici és lapos, vagyis szinte semmi cicije nincs, és a feneke is aprócska, egy másik pedig dúskeblű és faros, hogyan lehetne eldönteni, hogy melyik a szebb, vagy a kívánatosabb? Sehogy, hisz mindkettő teljesen más, nincs egyetlen dolog, amiben hasonlítanának egymásra. Mégis mindkettőért rajonganak a férfiak. Ez tény. Vannak akik még sok más különbséget mutatnak, ám mindegyik szép annak a szemében, aki pont az ilyen nőket szereti.

A testi adottságok

A testi adottságok, és ezzel együtt a különbözőségek teszik változatossá az életünket. Van sovány és kövér, kismellű és nagymellű, magas, alacsony, és még számos egyedi jegy határozza meg az egyéniséget. Amikor valakiben felmerül a gondolat, hogy modell szeretne lenni, akkor legtöbbször az szól ellene, hogy én nem vagyok modell alkat. A divatszakmában valóban van egy elvárás, ami szerint a legjobb modell legyen 180 centi magas, 30 kiló, és vézna, mint egy seprűnyél. A felnőtteknek szóló modellek esetében ilyen elvárás nincs, sőt az a jó, ha minél egyedibb, egyénibb, és esetenként extrémebb a megjelenésed.

Amíg a divatszakmában csak egy “etalon” méret van, addig a felnőtt szórakoztatóipar szinte végtelen lehetőséget kínál azok számára, akik ebből szeretnének megélni. Az alábbiakban felsorolunk néhány kategóriát, hogy mindenki megértse miről is van szó.

A női test szépsége és változatossága ⋆ Platinum Modell

A női test szépsége és változatossága ⋆ Platinum Modell

Testméret alapján

Skinny = Sovány (azok a lányok, akik valóban soványak)
Atlethic = Sportos (sportos, vagy inkább izmos test)
Curvy = Telt (ők a telt lányok, akik még nem dundik, csak épp kerekded)
BBW = Big Beautiful Women (Nagy szép lányok, akik már ducik vagy a kövérek)
SSBBW = Super Size Big Beautiful Women (Super Méretű Nagy szép lányok, ők már minden szempontból nagyon kövérek)

Mellméret alapján

Ez egy kicsit hétköznapibb kategória, hisz a mell mérete egyedi adottság.
Apró mellA teljesen lapostól, a picit domborúig
Kicsi MellAmi már szépen domborodik
Normál mellAmi már marokra fogható
Nagy mellAmi már akár két marokra is fogható
Hatalmas mell – Ami már két kézzel sem tartható stabilan

A mellek formája alapján

A forma nagyban összefügg a mérettel, hisz a pici és a nagy másként formálódik. A kicsi és a normál méretek között alig van különbség, ám a nagy mellek esetében a lógás, és annak mértéke meghatározó lehet. Minél nagyobb, annál inkább képes a lógásra, ám vannak olyan szélsőséges esetek is, amikor akár fiatal korban extrém mértékben megereszkedik a mell.

A nők azt gondolják, hogy a lógó mell csúnya, “azért nem lehetek modell, mert lóg a mellem“, padig az igazság az, hogy a lógó mellnek megalább annyi rajongója van, mint egy hetyke és feszes cicinek!

A fenék mérete

A női fenék, vagy ahogy a nagyobbakat nevezik, a női segg is a megjelenés része. E téren is él a tévhit, hogy kicsi vagy a nagy a jobb? Persze akinek nagy van, az csúnyának tartja, akinek meg kicsi, az azért szégyelli. Az igazság az, hogy mindegyik szép, a szemlélő nézőpontja szerint.

A pocak a legnagyobb mumus

A nők meg vannak arról győződve, hogy ha pocakos, vagy nagyon pocakos, az csúnya. Ez is, mint a mell, vagy a fenék esetében nézőpont kérdése. Rengeteg olyan pasi van, aki imádja a nők pocakját, és imádja minden formában. A felnőtt modell szakmában, ezen belül is a BBW és az SSBBW lányoknak mind van pocakja, van akinek kisebb, és van akinek hatalmas, ám ennek ellenére, és ezzel együtt, a rajongóik imádják őket.

A testi adottságok, a méretek, a formák, leginkább csak a párkapcsolatokon belül okoznak problémát, hisz ebben az esetben legtöbbször nincs választás, azzal kell beérni, ami van. A párkapcsolatokon belül fordul elő a legtöbb olyan eset, amikor a “férfi” devalválja a nőt, amiért olyan, amilyen. Megbántja, megsérti, kíméletlenül bánik vele, azért mert mondjuk meghízott. Ez a bánásmód a nőkben olyan folyamatokat indít el, ami sok esetben az önbecsülést ássa alá, vagy akár személyiség, vagy önértékelési gondolat okozhat.

A felnőtt modell szakma

A felnőtt modellek már tudják, hogy lehet bármilyen alakod, alkatod, forma vagy személyiséged, annak mindig lesznek rajongói. Valójában egy modell, mindig pozitív megerősítést kap a rajongóktól. Ha valaki sovány, vagy plusz méretekkel bír, őket megtalálja az a rajongói közösség, aki a soványakat, vagy épp a kövéreket imádja. Ha Te szeretnél modell lenni, akkor a testi sokszínűséged előny lehet, ami a magánéletben nem feltétlenül az. Ebben a szakmában minden elfogadott, olyan modell még nem élt ezen a bolygón, aki nem lett sikeres.

Az önjelöltek számára a legkritikusabb szempont, hogy mit szólnak majd az ismerősök, ha megtudják. Ez valóban lehet probléma. El kell döntened, hogy mi a fontos. A szomszédasszony lehet hogy soha nem fog veled szóba állni, és lehet hogy a “legjobb” barátnőd is elfordul tőled. Ha ezt teszik, akkor vajon tényleg a legjobb barátnőd? Elveszítheted néhány ember barátságát, ám nyersz 100, 1000 vagy akár milliónyi rajongót, akik állandóan bókokkal halmoznak el, akiktől ajándékot kapsz, és akik a nap minden percében tudni akarják, hogy mivel kedveskedhetnek neked.

Ez az a része a dolognak, amit előre Te sem tudhatsz, ez csak akkor fog számodra realitássá válni, ha már ott tartasz. De amig eljutsz idáig, meg kell hoznod egy döntést, ami az egész életed meg fogja változtatni.
Ha érzel magadban késztetést a felnőtt modell szakma iránt, akkor add le a jelentkezésed. Ez még nem kötelez semmire, és nem is jelenti azt hogy bekerülsz a csapatba, ám ha kiválasztunk, akkor biztos lehetsz a sikerben. Ha még van kérdésed, vedd fel velünk a kapcsolatot most.

Még senki nem szólt hozzá, legyél Te az első.

Szólj hozzá Te is.

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

*

© 2022 - PLATINUM MODELL - Minden jog fenntartva

Beléphetsz a Facebook fiókoddal

vagy    

Forgot your details?

Create Account