A felnőtt modell szakmának van-e létjogosultsága

A felnőtt modell szakmának van-e létjogosultsága? Sokszor felteszik nekünk ezt a kérdést, amit már sokszor különböző helyeken már elmondtunk, de most megtesszük itt is.

Kezdjük az elején. Ez a formája a szexuális megnyilvánulásnak a XX. század terméke, de vannak olyan források, ami ennél korábbra datálja. A női test csodálatos, esztétikai látványosság, maga a csoda. Ez önmagában nem ad okot arra, hogy a hétköznapokból kirekesszük, sőt igény van arra, hogy láthassuk, hogy legyen aki megmutatja. Sok nőben van egyfajta belső késztetés arra, hogy megmutassa magát, hogy megcsodálják, aminek az egyik oka, hogy elismerésben legyen része, a másik ok, pedig tisztán üzleti.

Ezzel nincs is baj, hisz az esztétika az élet minden területén megfigyelhető, – már aki észreveszi és meglátja, miért pont ez lenne kivétel. Az emberi test, egy genetikai alapcsomag része, ezt nem mi építjük fel kedvünkre, legfeljebb csak alakíthatjuk oly mértékben hogy az megfeleljen az elvárt formának. A meztelenség egy emberi alapvetés, a ruhák és a viseletük, részben éghajlati, részben neveltetéssel összefüggő, és nagyrészt a divat által diktált ruhaköltemények bemutatására alkalmas “eszköz”.

A férfiak

A férfiak mindig is megcsodálták a női testet, nem csak azokat, akik az elvárt ideáloknak megfelelnek, hanem azokat is, amik attól eltérnek, sőt sok esetben már extrém módon, mégis vannak rajongóik. A férfiak mindig is  keresték a lehetőséget, hogy láthassák a nőket ruha nélkül. A modern kor hozta el azt a lehetőséget, amikor már nem csak a modellek, a kiváltságosok voltak azok, akik megmutathatták magukat, hanem szinte bárki megteheti, aki érez erre késztetést. Idővel ebből alakult ki ez az üzletág, ami lehetőséget ad szinte mindenkinek, a kitárulkozásra, és hogy ezzel bevételhez jusson. A férfiak képesek pénzt áldozni erre, csak hogy láthassák a rajongásig imádott nőt.

A gazdasági helyzet

A jelenlegi gazdasági helyzetben, ma már egyre többen gondolnak erre, mint bevételi forrás, és egyre több azoknak a száma, akik már ebből élnek. Nem véletlen a gazdasági helyzetre utalás, hisz egyre kevesebb a munkahely, és ami van az is többnyire gépesítve van. Téves az az elgondolás, hogy majd jobb lesz. Nem lesz jobb, miért is lenne.

Ma Magyarországon több tízezerre tehető azoknak a száma, akik már abból élnek, hogy pénzért megmutatják magukat, és még sok ezren vannak, akik csak azért mentek külföldre, hogy pénzt keressenek ezzel a munkával. A külföldön végzett munka annyiból kedvezőbb, hogy az ismerősök nagy valószínűséggel nem találnak rád. És itt visszakanyarodunk az eredeti kérdéshez, miszerint van-e létjogosultsága? Igen van. Több ezer nő, és ezzel együtt több ezer családnak nincs más lehetősége, csak az hogy eladja azt, amit korlátlanul áruba tud bocsájtani. Saját magát.

A gazdasági helyzet nem lesz jobb, inkább csak rosszabb, viszont élni kell, és ez egy viszonylag egyszerű módja a megélhetésnek. Mert szinte nulla a költsége, nem kell utazni, szabadon oszthatod be az idődet, és még sok más előnye is van. De a legfontosabb, hogy biztosítja a megélhetést, és biztonságos. Miért biztonságos? Mert nincs közvetlen kapcsolat másokkal, nincs szex, és nincs közvetlen adat a valódi személy identitásával kapcsolatban.

A kiszolgáltatottság

A nőknek ezzel a munkalehetőséggel csak 1 nagy gondjuk van, mégpedig a technika. Tudjuk hogy a nők többsége nem túl jól viszonyul ehhez, márpedig ez a munka néhány technikai eszköz használatán alapul. Ez a legnagyobb mumus, hisz ha valami nem működik, akkor nincs kitől segítséget kérni, mert nem árulhatja el, hogy mihez kell, és miért. Ez a legfőbb gond, hisz mindenki igyekszik titokban tartani.

Az interneten persze mindenre van megoldás, csak tudni kell, hogy mit és hogyan keress. Persze technikai segítséget nem fogsz találni, ellenben találsz majd olyan hirdetéseket, amik meggyőznek majd arról, hogy jobb ha beállsz valakihez, aki ezeket a gondokat majd megoldja, és biztosít arról hogy milyen jól jársz ha neki dolgozol. Az ilyen felajánlások legtöbbször olyan lakást takar, amibe csak be kell költözni, és ők majd mindenben segítenek. Ebben az esetben a munka megvan, a segítség is, csak éppen a bevétel hiányos, vagyis a “munkaadó” a bevételedet “igazságosan” elosztja. Az a nő, aki a saját adottságai mértékében kereshetne havonta egy milliót, az csak ennek a töredékét kapja meg, ami jó ha 3-5 száz ezer.

Ez csak a jéghely csúcsa, ennél több olyan akadály van, ami egy vállalkozó kedvű nő könnyedén elbukhat. Persze vannak sokan akik sikeresek, akik sokat keresnek, ám azok, akik igazán rászorulnának, csak ritkán érnek el sikert.

Ezt a helyzetet szeretnénk, sokkal jobban működtetni, amire kidolgoztunk egy stratégiát, ami mindenki számára a legtöbbet hozza ki a lehetőségekből. Erről sokat olvashatsz a weboldalainkon.

Még senki nem szólt hozzá, legyél Te az első.

Szólj hozzá Te is.

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

*

© 2022 - PLATINUM MODELL - Minden jog fenntartva

Beléphetsz a Facebook fiókoddal

vagy    

Forgot your details?

Create Account